Fietsen met passie - BSP fietsen

Ook voor schitterende BSP fietsen is van Beek Fietsen in Voorthuizen en Hoevelaken het adres. Wij hebben deze fraaie fietsen van Nederlandse makelij een mooi plekje gegeven in onze showroom en ook op onze website vindt u ze terug. Bekijk ze op uw gemak of kom eens langs in onze showroom, het ontwerp van deze mooie BSP fietsen zal u verbazen.

Kwaliteit van Van Beek en BSP

BSP fietsen staan voor lekker fietsen, een fraai design en bovenal kwaliteit. Fietsen die tegen een stootje kunnen en die niet voorzien zijn van al te veel poespas. Van Beek Fietsen is er trots op dit gerenommeerde merk in onze winkel te mogen verkopen. Komt u bij ons langs, dan helpen we u niet alleen bij uw aankoop. Wij hebben ook de ervaring en deskundigheid in huis om u van het beste advies te voorzien. Wilt u weten welk van de BSP Fietsen voor u geschikt is? Onze showrooms in Hoevelaken en Voorthuizen zijn van dinsdag tot en met zaterdag de hele dag geopend. Wij laten u graag de voordelen van de BSP fietsen zien!

Bezoek onze winkel

Voor een bezoekje aan Van Beek Fietsen kunt u in Voorthuizen aan de Verbindingsweg 29A terecht en in Hoevelaken aan de Westerdorpsstraat 87. Wij bieden u vele honderden vierkante meters fietsplezier en voordelige BSP fietsen op voorraad.

BSP Oma Comfort


De Oma Comfort is een in Nederland gelakte en geassembleerde omafiets
Meer info ?

BSP Metropolis 3


D transporter van Nederland, testwinnaar bij het Algemeen Dagblad,eindcijfer 9,7.
Meer info ?

Waarom Van Beek Rijwielhandel

  • 1500m² Fietsplezier
  • 30 jaar ervaring
  • 1000 nieuwe- en gebruikte fietsen

Vraag nu meer informatie aan