Een elektrische fiets koopt u bij van Beek Fietsen, nabij Amersfoort

U bent op zoek naar een nieuwe of gebruikte elektrisch fiets en woont in Amersfoort of omgeving? Dan zit u goed bij Van Beek Fietsen. In onze showrooms in Hoevelaken en Voorthuizen hebben wij een breed assortiment elektrische fietsen voor u klaarstaan. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of om een elektrische fiets te proberen.

Precies de juiste ondersteuning

Elektrische fietsen worden steeds populairder en bieden u net dat beetje extra ondersteuning dat af en toe nodig kan zijn. Gaat u graag ver fietsen, maar lukt het niet zo gemakkelijk meer? Of bent u vaak onderweg en kunt u wel een beetje hulp gebruiken? Van Beek Fietsen nabij Amersfoort biedt u elektrische fietsen in vele maten en uitvoeringen aan. Van de Batavus Fuego E-go tot de Sparta Ion RX, in onze showrooms en op deze website vindt u ze allemaal. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van advies op maat, een persoonlijke benadering en scherpe prijzen.

Daarom kiest men voor ook vanuit Amersfoort voor elektrische fietsen van Van Beek Fietsen:

  • Ruime keus
  • Persoonlijke service
  • Deskundig advies
  • Advies op maat

Contact

Op onze website vindt u een groot deel van ons assortiment fietsen. Wilt u de elektrische fietsen eens proberen of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in een van onze showrooms nabij Amersfoort. Wij zetten de elektrische fietsen vast voor u klaar!    

Avancer Support 6


Mooie Avancer Support met V-Brakes, verende voorvork en batterijverlichting.
Meer info ?

Batavus CRESCENDO


Zo goed als nieuwe Batavus Crescendo zwart/grijs dames 48 cm 28 inch 7 versnellingen.
Meer info ?

Waarom Van Beek Rijwielhandel

  • 1500m² Fietsplezier
  • 30 jaar ervaring
  • 1000 nieuwe- en gebruikte fietsen

Vraag nu meer informatie aan