Actuele berichten

Als fietspecialist van Midden-Nederland delen we graag onze kennis over e-bikes, stadsfietsen, kinderfietsen, bakfietsen en heel veel meer. Ook hebben we regelmatig acties. Van e-bike tot tweedehands kinderfiets. Op deze pagina kun je alles erover lezen.Harry rijdt dagelijks met Qwic e-bike over Veluwe

Harry rijdt dagelijks met Qwic e-bike over Veluwe

De wolf heeft hij nog niet gespot, maar verder kent de Veluwe nog maar weinig geheimen voor Harry Krikke uit Voorthuizen. Bij goed fietsweer stapt hij iedere middag op zijn Qwic e-bike en ook 's avonds maakt hij geregeld een mooie rit.

lees meer


Deze Batavus e-bike heeft meer dan 84.000 km op de teller

Deze Batavus e-bike heeft meer dan 84.000 km op de teller

Anneke Viets uit Barneveld doet haar achternaam eer aan. Op de teller van haar Batavus e-bike, acht jaar geleden aangeschaft bij Van Beek's Rijwielhandel in Voorthuizen, staan inmiddels 84.000 kilometers. Ze fietst nog net iets meer dan haar man Gert Jan, met wie ze samen jaarlijks zo'n 8500 kilometer aflegt

lees meer


Ebike specialist: 'Voor iedereen een passende elektrische fiets'

Ebike specialist: 'Voor iedereen een passende elektrische fiets'

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een ebike? En hoe haal je jarenlang het maximale uit de accu van je elektrische fiets? Tijd voor een bezoek aan broers Henk en Jarno van Beek, van ebike-specialist Van Beek's Rijwielhandel in Voorthuizen (Gelderland).

lees meer


Nu korting op QWIC Premium MND7+

Nu korting op QWIC Premium MND7+

Van Beek fietsen heeft de grootste voorraad e-bikes en fietsen van Midden-Nederland. Met duizenden fietsen is er altijd een fiets voor jou beschikbaar. Nu is er nog meer voordeel! Je krijgt nu tijdelijk 350 euro korting bij aankoop van de e-bike QWIC Premium MN7D+.

lees meer


Grootste fietsaanbod van Midden-Nederland Dé e-bike specialist Volop keuze tweedehands