Fietsen van Trek nieuw bij Van Beek's Rijwielhandel

Ook de fietsen van het bekende Amerikaanse merk Trek zijn voortaan verkrijgbaar bij Van Beek's Rijwielhandel in Voorthuizen.


Fietsen van Trek nieuw bij Van Beek's Rijwielhandel

'Trek is een mooie aanvulling op ons assortiment', zegt Henk van Beek enthousiast. 'Dit Amerikaanse merk staat bekend om de goede kwaliteit en compacte, sportieve zit.' De eerste Trek-fietsen staan al in de fietsenwinkel in Voorthuizen en de komende tijd volgen er meer.

Vernieuwend fietsmerk

Trek is een gerenommeerd fietsenmerk dat wereldwijd bekendstaat om zijn hoogwaardige en innovatieve fietsen. Het bedrijf is in 1976 opgericht in het Amerikaanse Wisconsin en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als pionier in de fietsindustrie.

Trek e-bike of sportfiets

Fietsliefhebbers kunnen onder meer bij Van Beek's Rijwielhandel terecht voor een Trek e-bike, Trek stadsfiets of Trek sportfiets. 'Ook mountainbikes kunnen we leveren', zegt Henk, die de Trek fietsen omschrijft als 'licht en lekker sportief'. 'Deze fietsen rijden net iets anders dan die van de Nederlandse merken.

Duizenden fietsen

Bij Van Beek's Rijwielhandel in Voorthuizen vind je het grootste fietsaanbod van Midden-Nederland. Er staan duizenden fietsen, zowel nieuw als tweedehands. Henk: 'Dankzij de toevoeging van de fietsen van Trek aan het assortiment hebben onze klanten ng meer te kiezen.'

Proefrit fiets Trek

Wie de Trek-fietsen wil proberen, is welkom voor een proefrit bij Van Beek in Voorthuizen. Naast de winkel is ruimte genoeg voor een rondje op n van de fietsen van Trek.

Duurzame fietsen

Het merk Trek heeft een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid en milieubewustzijn. Trek streeft ernaar om hun impact op het milieu te verminderen door de toepassing van milieuvriendelijke productiemethoden en materialen. Bovendien is Trek actief betrokken bij verschillende initiatieven om het fietsen te bevorderen als een milieuvriendelijk en gezond transportmiddel.