Grootste fietsaanbod van Midden-Nederland Dé e-bike specialist Volop keuze tweedehands

Advanced Ebike Reco One

 

 

Revolutie in E-bikes! Combinatie van duurzame mobiliteit en modern design. Een echte blikvanger. Opvallende lijnen. 100% recyclebaar. Met 30 jaar garantie.

AVANCED EBIKE gaat veel vrder dan alleen het produceren en leveren van duurzame en ultiem prettig rijdende e-bikes. Duurzame mobiliteit vraagt om echte vooruitgang, voor mens en maatschappij.

De nieuwe gepatenteerde ADVANCED RECO-frametechnologie is daarin een belangrijke stap. Deze frames worden geproduceerd uit kunststof granulaten, waarvan 40% bestaat uit gerecyclede koolstofvezel uit de automobielindustrie. Ze kunnen tot 100% gerecycled worden en vormen dan weer de basis voor het produceren van nieuwe frames. De productie vindt snel en energiezuinig plaats in Duitsland. Dat betekent zon 68% besparing van de CO2-uitstoot en korte logistieke lijnen naar de ADVANCED-dealers.

RECO-frames doen kwalitatief op geen enkel punt onder voor aluminium versies. Ze zijn TUV-gekeurd, genieten 30 jaar garantie en blijken bovendien buitengewone geluids- en schokabsorberende eigenschappen te bezitten.

Zowel deskundigen als consumenten reageerden al positief op het vernieuwende concept van ADVANCED RECO. RECO kreeg in 2022 al een IF Design Award, een Rai Innovatie Award en de titel Beste E-bike 2022. Het bevestigt dat we op de goede weg zijn in het ontwikkelen en produceren van de meest vooruitstrevende n duurzame e-bikes

Prijs                                 € 5099-

Gegarandeerde inruil      € 500,-

Uw prijs                          € 4699,- 

 


Specificaties

Staat:Nieuw
Merk:Advanced Ebike
Model:Reco One
Locatie motor:Midden
Merk motor:Bosch
Frametype:Dames
Maat:54 cm
Wielmaat:28"
Aandrijving:Riem
Locatie accu:Framebuis
Display type:Digitaal
Versnellingen:5 x NEXUS
Kleur:Blauw
Remmen (achter):Schijfrem (hydr)
Remmen (voor):Schijfrem (hydr)
Ketting:Riem
Verlichting (voor):Op accu
Verlichting (achter):Op accu
Art. nummer:NL236330
Voorraad:
Alle specificaties tonen

Kies je frame

Dames

Kies je kleur

Blauw

Kies je maat

54cm

Kies je servicepakket / Garantie

Beschikbare accu's


Verwijderingsbijdrage accu

Bij de aankoop van nieuwe elektische fietsen zijn wij wettelijk verplicht € 14,- verwijderingsbijdrage voor de accu te rekenen.Grootste fietsaanbod van Midden-Nederland
Dé e-bike specialist
Volop keuze tweedehands

Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue