Een Batavus fiets kopen, altijd plezier

U wilt een nieuwe fiets kopen. Dan is natuurlijk de kwaliteit van de fiets van groot belang. Wanneer u besluit een Batavus fiets te kopen, bent u te allen tijde verzekerd van een degelijke fiets voor alle gelegenheden. Fiets u vooral in de stad? Batavus! Houdt u van lange fietstochten? Batavus! Voor deze en alle andere gelegenheden, heeft Van Beek Fietsen in Voorthuizen en Hoevelaken een passende fiets in huis. Alle grote merken zijn in ons assortiment opgenomen, maar een Batavus fiets kopen is altijd een goede keus.

Van Hollandse makelij

Batavus is een Nederlandse fietsenspecialist die kwaliteitsfietsen voor een breed publiek produceert. Van Beek Fietsen levert ook al jaren kwaliteit en service aan al zijn klanten. Wij hebben een breed assortiment merkfietsen die zowel nieuw, als gebruikt voor een voordelige prijs te krijgen zijn. Van Gazelle tot Batavus fietsen, bij ons kunt u ze kopen. Vooral Het Batavus assortiment is erg breed en bestaat uit:

  • Elektrische fietsen
  • Stadsfietsen
  • Omafietsen
  • Transportfietsen
  • Kinderfietsen
  • Stadshybrides

Uitgebreide keus

Besluit u een Batavus fiets te kopen, dan bieden wij u graag onze kennis en service aan. Ook na u aankoop kunt u met uw Batavus fiets bij ons terecht. Bekijk ons uitgebreide assortiment op de website of in de showroom.Meer weten? Neem contact met ons op

Deel het met uw vrienden!


TerugOnze fietsmerken

Batavus
BESV
Bike Fun
Bike fun kids
BSP
Ebike Das Original
Klever
Kreidler
Leaderfox
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Vogue