E-bikes QWIC

Bij het grote publiek is QWIC misschien nog minder bekend dan traditionele fietsmerken als Batavus, Gazelle en Sparta. Maar daar komt snel verandering in. Vanuit Amsterdam timmert QWIC aan de weg met hippe, kwalitatief zeer sterke E-bikes. Het doel: automobilisten verleiden om de elektrische fiets te pakken.

"

Nieuwsgierig naar de mening van onze klanten?

Bekijk de reviews

Er zijn 3 fietsen gevonden:

Kies jouw favoriete QWIC E-bike

De ene fietser is de andere niet. Daarom biedt QWIC verschillende elektrische fietsen aan, in verschillende prijsklassen en voor elk gebruik. Welke accucapaciteit heb jij bijvoorbeeld nodig en wat zijn jouw wensen qua motorpositie en aandrijfsysteem? Bij E-Bikes van QWIC is er enorm veel te kiezen. 

Bijzonder design van Nederlandse bodem

Kwaliteit schuilt ´m bij QWIC in de optelsom van bijzondere details. Geïntegreerde kabelgeleiders, een design kettingkast, geborsteld aluminum, verchroomde logo´s en bijzondere gadgets als een luxe LCD-display. Met een E-bike van QWIC steel je de show.

Proefrit op QWIC E-bike

De E-bikes van QWIC met eigen ogen bewonderen? De testmodellen staan op jou te wachten in de showroom. Meestal blijft het niet alleen bij kijken: Een QWIC E-bike nodigt uit om op te stappen voor een proefrit.

 


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue