E-bike Das Original

Een e-bike van het Duitse topmerk Das Original is niet zomaar een e-bike. Het is een fiets die speciaal voor jou met de hand wordt gemaakt. Vakmanschap van één van ‘s werelds meest succesvolle fabrikanten van elektrische fietsen. Niet voor niets worden de e-bikes van Das Original geroemd door vakspecialisten in binnen- en buitenland.

"

Nieuwsgierig naar de mening van onze klanten?

Bekijk de reviews

Er zijn 7 fietsen gevonden:

Welke e-bike past bij jou?

Das Original biedt je een ruime keuze elektrische fietsen. De Tour is er bijvoorbeeld voor de lange ritten, terwijl de Trekking alles heeft wat je als sportieve allrounder nodig hebt. Op zoek naar de ultieme stadsfiets? Ontdek de aantrekkingskracht van de Comfort. En dan hebben we het nog niets eens over de Trekking en de Offroad, krachtpatsers die wel raad weten met zanderige bospaden.

Voorwiel-, midden- of achterwielmotor? (klik hier voor meer informatie over e-bike motoren).  

Het geheim van Das Original

Eén klein proefrondje is genoeg om het te ontdekken: de e-bikes van Das Original hebben alles wat je van een elektrische fiets mag verwachten. Aantrekkelijk design gaat hand in hand met zeer goed rijgedrag en de trapondersteuning die je nodig hebt. Aan deze fietsen beleef je gegarandeerd jarenlang plezier, dankzij de onderdelen van A-merken als Bosch, Shimano en SR Suntour.

 

Bosch accu

Alle e-bikes van Das Original zijn uitgerust met het betrouwbare Bosch systeem. Deze accu´s zijn een zeer efficiënte energiebron. Ze onderscheiden zich met een groot uithoudingsvermogen, lange levensduur en de mogelijkheid om zonder risico ook kort op te laden.

 

Proefrit e-bike Das Original

Hoog tijd om deze prijswinnende e-bikes zelf eens te proberen? Natuurlijk ben je van harte welkom in onze showroom in Voorthuizen. De omgeving van onze fietsenzaak leent zich perfect voor een proefrit.


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue