Klever speed pedelec

Op zoek naar een speed pedelec die naast snel ook stil en innovatief is? Dan moet je zeker kennismaken met de stijlvolle speedbikes van Klever Mobility. Deze dochteronderneming van het bekende scooter- en motorfietsbedrijf Kymco heeft een bijzondere collectie speed pedelecs op de markt gebracht.

"

Nieuwsgierig naar de mening van onze klanten?

Bekijk de reviews
Weergave volgorde

Er is 1 fiets gevonden:

Innovatief motorsysteem Klever

De X Speed, X Speed Pure en andere Klever e-bikes zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De e-bikes zijn uitgerust met het innovatieve BIACTRON achteraandrijf motorsysteem. Stiller, krachtiger, soepeler en betrouwbaarder dan veel andere middenmotor systemen. Je merkt het verschil pas echt als je wegrijdt op je Klever e-bike.


Minder onderhoud

Bij Klever begrijpen ze als geen ander dat jij zolang mogelijk van je speedbike wilt genieten, zonder extra kosten. Daarom is de motor zo gebouwd dat er geen kracht wordt overgebracht via kettingen en tandwielen. Het gevolg: aanzienlijk minder slijtage dan bij een middenmotor.

Energie opwekken

Het achterwiel van je Klever speedbike kan bewegingsenergie omzetten in elektrische energie. Dit heeft een positief effect op de actieradius en verlengt de levensduur van de remmen. De motor kan tot 300W energie opwekken.

 

Proefrit Klever e-bike

Kennismaken met de kwaliteit van Klever? Kom naar onze showroom voor een proefrit op de Klever X Speed of X Speed Pure. En natuurlijk kun je ook met al je vragen over elektrische fietsen bij ons terecht.


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue