Een elektrische fiets koopt u bij van Beek Fietsen, nabij Amersfoort

U bent op zoek naar een nieuwe of gebruikte elektrisch fiets en woont in Amersfoort of omgeving? Dan zit u goed bij Van Beek Fietsen. In onze showrooms in Hoevelaken en Voorthuizen hebben wij een breed assortiment elektrische fietsen voor u klaarstaan. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of om een elektrische fiets te proberen.

Precies de juiste ondersteuning

Elektrische fietsen worden steeds populairder en bieden u net dat beetje extra ondersteuning dat af en toe nodig kan zijn. Gaat u graag ver fietsen, maar lukt het niet zo gemakkelijk meer? Of bent u vaak onderweg en kunt u wel een beetje hulp gebruiken? Van Beek Fietsen nabij Amersfoort biedt u elektrische fietsen in vele maten en uitvoeringen aan. Van de Batavus Fuego E-go tot de Sparta Ion RX, in onze showrooms en op deze website vindt u ze allemaal. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van advies op maat, een persoonlijke benadering en scherpe prijzen.

Daarom kiest men voor ook vanuit Amersfoort voor elektrische fietsen van Van Beek Fietsen:

  • Ruime keus
  • Persoonlijke service
  • Deskundig advies
  • Advies op maat

Contact

Op onze website vindt u een groot deel van ons assortiment fietsen. Wilt u de elektrische fietsen eens proberen of wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in een van onze showrooms nabij Amersfoort. Wij zetten de elektrische fietsen vast voor u klaar!    Meer weten? Neem contact met ons op

Deel het met uw vrienden!


TerugOnze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Kreidler
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue