Een fiets huren of kopen, voor allebei is er Van Beek Fietsen

Bij Van Beek Fietsen in Hoevelaken en Voorthuizen kunt u niet alleen terecht om een fiets te kopen. Ook een fiets huren is heel goed mogelijk. Wij hebben de nieuwste elektrische fietsen voor u klaarstaan om heerlijk over de Veluwe te fietsen of om per fiets de stad Amersfoort te ontdekken.

Fiets op maat, informatie op maat

Een fiets huren bij Van Beek Fietsen is heel eenvoudig, u kunt direct online reserveren. Alle informatie omtrent huurvoorwaarden, prijzen en eigenschappen van de fietsen is gegeven. Het enig wat u hoeft te doen is een keuze maken. Wij verhuren fietsen van gerenommeerde merken en beloven dat al ons materiaal technisch in orde en schoon is. U kunt ervoor kiezen een van de volgende fietsen te huren:

  • Sparta Ion M-Gear MGT
  • Batavus Padova Easy
  • Gazelle Orange Innergy

De huurfietsen zijn ook als herenmodel verkrijgbaar. Zo kunt u samen met uw partner, vriend of vriendin, een heerlijke dag op pad.

Reserveren en meer informatie

Fietsen huren? U reserveert eenvoudig online. Voor vragen kunt u altijd, met behulp van het contactformulier, contact met ons opnemen. U kunt Van Beek Fietsen ook telefonisch bereiken in Hoevelaken (033 - 752 26 58) of Voorthuizen (0342 – 47 36 24).  Meer weten? Neem contact met ons op

Deel het met uw vrienden!


TerugOnze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Kreidler
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue