De fietsenwinkel van de regio: Van Beek Fietsen

Van Beek Fietsen beschikt over een tweetal prachtige fietsenwinkels in de buurt van Amersfoort. Zowel in Voorthuizen, als in Hoevelaken heten we u van harte welkom om onze fietsen op uw gemak te bekijken en te testen. Wij voorzien u op beide locaties graag van deskundig en persoonlijk advies.

Service en kwaliteit

In welke van de twee fietsenwinkels u ook komt, bij Van Beek Fietsen is er altijd een ruime keus. In Voorthuizen beschikken we over een fietsenwinkel van 1500 m² en hebben we vele fietsen van gerenommeerde merken op voorraad. Onze fietsenwinkel in Hoevelaken is iets kleiner, maar met 400 m² is er nog steeds voldoende te kiezen. Alle modellen zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en indien gebruikt zijn ze volledig schoongemaakt en nagekeken door onze monteurs. In de fietsenwinkels van Van Beek Fietsen kunt u bovendien altijd terecht met vragen. Onze vakkundige en ervaren medewerkers helpen u graag met persoonlijk advies. Zij kunnen u exact vertellen wat de eigenschappen en mogelijkheden van de fietsen in onze fietsenwinkels zijn.

De voordelen van Van Beek Fietsen:

  • Deskundig
  • Persoonlijk
  • Ervaren
  • Kwaliteit

Meer informatie

Met vragen kunt u altijd terecht in onze fietsenwinkels in Voorthuizen en Hoevelaken. Wilt u liever de deur niet uit? Op de website hebben wij een contactformulier waarmee u ons ook eenvoudig kunt bereiken. Bellen naar een van onze fietsenwinkels mag natuurlijk ook! Meer weten? Neem contact met ons op

Deel het met uw vrienden!


TerugOnze fietsmerken

Batavus
BESV
Bike Fun
Bike fun kids
BSP
Ebike Das Original
Klever
Kreidler
Leaderfox
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Vogue