De fietsenwinkel van de regio: Van Beek Fietsen

Van Beek Fietsen beschikt over een tweetal prachtige fietsenwinkels in de buurt van Amersfoort. We heten u van harte welkom om onze fietsen op uw gemak te bekijken en te testen. Wij voorzien u op beide locaties graag van deskundig en persoonlijk advies.

Service en kwaliteit

In welke van de twee fietsenwinkels u ook komt, bij Van Beek Fietsen is er altijd een ruime keus. In Voorthuizen beschikken we over een fietsenwinkel van 1500 m² en hebben we vele fietsen van gerenommeerde merken op voorraad. Onze fietsenwinkel in Hoevelaken is iets kleiner, maar met 400 m² is er nog steeds voldoende te kiezen. Alle modellen zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en indien gebruikt zijn ze volledig schoongemaakt en nagekeken door onze monteurs. In de fietsenwinkels van Van Beek Fietsen kunt u bovendien altijd terecht met vragen. Onze vakkundige en ervaren medewerkers helpen u graag met persoonlijk advies. Zij kunnen u exact vertellen wat de eigenschappen en mogelijkheden van de fietsen in onze fietsenwinkels zijn.

De voordelen van Van Beek Fietsen:

  • Deskundig
  • Persoonlijk
  • Ervaren
  • Kwaliteit

Meer informatie

Met vragen kunt u altijd terecht in onze fietsenwinkel in Voorthuizen. Wilt u liever de deur niet uit? Op de website hebben wij een contactformulier waarmee u ons ook eenvoudig kunt bereiken. Bellen naar een van onze fietsenwinkels mag natuurlijk ook! Meer weten? Neem contact met ons op