Iedereen in Barneveld en omgeving koopt Gazelle fietsen bij Van Beek

Voor wie een Gazelle fiets wil kopen en in Barneveld op zoek is naar een betrouwbare fietsenwinkel, zal bij Van Beek Fietsen vast en zeker vinden wat hij zoekt. Wij hebben onder andere een winkel in Voorthuizen, nabij Barneveld, en bieden Gazelle, Batavus, Sparta en BPS de aandacht die zij verdienen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor kwaliteitsfietsen van vele andere merken.

Fietsen voor iedereen

Vanuit Barneveld bent u niet alleen snel in Voorthuizen, ook onze winkel in Hoevelaken is eenvoudig te bereiken. Hier heeft u naast de 1500 m² fietsplezier die we u in Voorthuizen bieden, nog eens keus uit meer dan 450 fietsen. Een Gazelle fiets behoort uiteraard tot de mogelijkheden en is vaak zelfs op voorraad aanwezig. Als u wilt, fietst u vandaag nog op uw nieuwe Gazelle naar Barneveld.

Maar daar laten we het niet bij. We verkopen u niet alleen nieuwe en gebruikte Gazelle fietsen, maar bieden u ook een uitstekende service. Ook na de aankoop bent u met uw Gazelle fiets vanuit Barneveld van harte welkom. In geval van schade of reparatie zorgen onze monteurs ervoor dat uw fiets snel weer in orde is.

Een Gazelle fiets aanschaffen

Wanneer u in Barneveld woont en een Gazelle fiets wilt aanschaffen, zien we u graag in onze winkels. Liever eerst ons aanbod online bekijken? Ook dat kan bij Van Beek Fietsen. Onze Gazelle fietsen zijn eenvoudig terug te vinden in ons aanbod op de website.Meer weten? Neem contact met ons op

Deel het met uw vrienden!


TerugOnze fietsmerken

Batavus
BESV
Bike Fun
Bike fun kids
BSP
Ebike Das Original
Klever
Kreidler
Leaderfox
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado