Gebruikte E-bikes

Van Beek’s Rijwielhandel heeft veel elektrische fietsen. Doordat de elektrische fiets al een aantal jaren een hot item is, krijgen wij ook steeds meer gebruikte elektrische fietsen. Hieronder ziet u een overzicht van onze prijscategorieën van de elektrische fietsen.

"

Nieuwsgierig naar de mening van onze klanten?

Bekijk de reviews

Er zijn 80 fietsen gevonden, waarvan 1 t/m 24 hier worden weergegeven:

Duizenden fietsen op voorraad

Bij Van Beek vind je het grootste aanbod fietsen van Midden-Nederland. Van kinderfiets tot e-bike, nieuw en gebruikt. We adviseren je graag.

Kom langs voor een proefrit

Een e-bike of een gewone fiets kopen gaat verder dan alleen een mooie uitstraling. Comfort is minstens zo belangrijk. Een fiets proberen? Kom langs voor een proefrit.

De gebruikte elektrische fietsen zijn verdeeld in de volgende 4 prijscategorieën

 

1. Handelsprijzen

Is een E-Bike wel wat voor je? En wil je zonder veel kosten het eens uitproberen, dan is een E-Bike met handelsprijzen iets voor je. Wij kijken of de fiets functioneert en je hebt een omruil garantie van 2 werkdagen waarin je de fiets uitvoerig kunt testen. Bevalt hij niet in die twee dagen dan mag je hem omruilen voor een ander exemplaar.   

 

 

2. Rijklaar tot €500,-

De elektrische fietsen zijn geheel nagekeken door onze vakbekwame monteurs. De slijtageonderdelen zoals ketting, tandwielen en banden zijn als dat nodig is vervangen. U heeft bij deze elektrische fietsen 2 weken tevredenheidsgarantie. Is de fiets niet naar uw verwachting dan kunt deze nog omwisselen voor een andere elektrische fiets. 

 

 

3. Rijklaar van €500,- tot €1000,-

De elektrische fietsen zijn geheel nagekeken door onze vakbekwame monteurs. De slijtageonderdelen zoals ketting, tandwielen en banden zijn als dat nodig is vervangen. De staat van de accu en motor kunnen wij via een diagnoseprogramme testen. Wanneer de accu of motor niet aan onze kwaliteitseisen voldoet, is deze door ons vervangen. Daarnaast is er in deze elektrische fietsen een nieuw softwareprogramma gezet waardoor de e-bike weer up-to-date is. Tevens ontvangt u van deze fietsen een uitgebreid diagnoseformulier.

U heeft 6 maanden garantie op uw elektrische fiets.

 

 

4. Rijklaar Boven de €1000,-

De elektrische fietsen zijn geheel nagekeken door onze vakbekwame monteurs. De slijtageonderdelen zoals ketting, tandwielen en banden zijn als dat nodig is vervangen. De staat van de accu en motor kunnen wij via een diagnoseprogramme testen. Wanneer de accu of motor niet aan onze kwaliteitseisen voldoet, is deze door ons vervangen. Daarnaast is er in deze elektrische fietsen een nieuw softwareprogramma gezet waardoor de e-bike weer up-to-date is. Tevens ontvangt u van deze fietsen een uitgebreid diagnoseformulier.

Bij deze elektrische fietsen heeft u drie keuzes van voordeel en garantie:

  • 1 jaar garantie op alle elektrische delen (accu, motor, display)
  • 1 jaar garantie met 1jaar extra garantie voor maar €99,-
  • 10% korting op de aanschafprijs van de gebruikte E-bike (3 maanden ipv 1 jaar garantie)

 

 

 

Bij alle gebruikte elektrische fietsen is de mogelijkheid om de bestaande accu te vervangen voor een nieuwe accu met twee jaar garantie voor de meerprijs van €275.-*.

Dit is altijd de standaard accu die bij de fiets hoort, tegen een meer prijs kunt u in sommige gevallen een accu met een grotere capaciteit bestellen. Dit per fiets afhankelijk onze medewerkers kunnen u informeren welke opties er mogelijk zijn.

De accu waarmee de fiets geleverd word ruilt u in en wij vervangen de accu voor een nieuwe accu met twee jaar fabrieksgarantie, deze service bieden wij aan voor een speciale prijs van €275.- (normale prijs van een accu is circa €400 tot wel €800.)

 

Deze actie is tot de helft van de garantie periode na aankoop mogelijk.

 * Uitgesloten van deze actie zijn.

  • E-Bikes met korting tegen beperkte garantietermijn.
  • E-Bikes die worden aangeboden met handelsprijzen.

 

 

 

Let op dit geld niet voor gebruikte gewone fietsen. Klik hier voor de garantie voorwaarde van gebruikte gewone fietsen.


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue