Goedkope fietsen in goede staat koopt u bij van Van Beek Fietsen

Een goedkope fiets, waar vindt u die nog? Bij Van Beek Fietsen in Hoevelaken en Voorthuizen natuurlijk. Wij hebben een groot assortiment fietsen in diverse prijsklassen, maar hebben ook een breed aanbod van verschillende gebruikte fietsen. Dit zijn wat goedkopere fietsen die nog zeker een ronde mee kunnen.

Gebruikt en gereviseerd

Fietsen die nieuw gekocht worden, hoeven niet direct afgeschreven te worden als ze niet meer worden gebruikt. Vaak kunnen we er iemand anders nog erg blij mee maken. Wat voor de een niet meer voldoet, kan voor een ander namelijk helemaal goed zijn. Goedkope fietsen zijn, zo hebben we bij Van Beek Fietsen gemerkt, erg geliefd en zeker wanneer ze zijn nagekeken door onze monteurs kunnen ze nog behoorlijk lang mee. Onze monteurs lossen maken de fietsen schoon en losse alle technische problemen op. Hierdoor heeft u een goedkope fiets van uitstekende kwaliteit.

Kijken en kiezen

Wilt u ook niet te veel betalen, maar wel lekker fietsen? De goedkope fietsen van Van Beek vindt u terug in onze winkels. Kom langs in Hoevelaken of Voorthuizen en maak uw keuze.Meer weten? Neem contact met ons op

Deel het met uw vrienden!


TerugOnze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Kreidler
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue