Voordelige kinderfietsen kopen voor vele jaren plezier

Een kinderfiets kopen is lang niet altijd eenvoudig. Welke maat heeft u nodig en welke merken bieden de kwaliteit die u zoekt? Door een kinderfiets te kopen bij een erkende fietsenwinkel als Van Beek Fietsen, bent u verzekerd van advies op maat. Onze enthousiaste medewerkers kunnen u precies vertellen waar u op moet letten en wat goede fietsen voor u kind zijn.

Nieuwe of gebruikte kinderfiets kopen

Omdat we weten dat niet ieder kind zuinig met zijn spullen omgaat, hebben we ook een aantal gebruikte kinderfietsen in ons assortiment opgenomen. Deze kinderfietsen kunt u kopen voor een lagere prijs, omdat ze niet geheel nieuw zijn en uw kind heeft er desondanks veel plezier van. Zowel de nieuwe, als gebruikte kinderfietsen zijn in een prima staat. Nieuwe fietsen hebben nog niets te lijden gehad, gebruikte fietsen worden door onze monteurs gereviseerd.

Kinderfietsen van Van Beek Fietsen:

  • Zijn van hoogwaardige kwaliteit
  • Zijn altijd scherp geprijsd
  • Zijn van gerenommeerde merken
  • Kunnen worden voorzien van persoonlijk advies van onze medewerkers

Verdere informatie

Meer weten of op uw gemak een kinderfiets kopen? Bij Van Beek Fietsen bieden we u de kans eerst rustig rond te kijken. Heeft u hulp nodig? Vraag onze medewerkers gerust om advies.Meer weten? Neem contact met ons op