Kreidler fietsen koopt u bij een erkende dealer: Van Beek Fietsen

Kreidler fietsen worden gemaakt met passie en dat ziet u terug in de fietsen. Van e-bike tot stadsfiets en van MTB tot teambike. Allemaal zijn ze van hoogwaardige kwaliteit en voldoen ze aan alle veiligheidsnormen. Van Beek Fietsen voert een breed assortiment Kreidler fietsen en heeft voor iedereen altijd een passende match.

Kennis van zaken

Van Beek Fietsen is gevestigd in Voorthuizen en is een officiële dealer van Kreidler fietsen. Wij hebben niet alleen een breed aanbod fietsen van dit innovatieve merk, wij staan u ook graag bij met persoonlijk advies. Onze deskundige medewerkers weten precies waar u op moet letten wanneer u een fiets koopt en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van de verschillende Kreidler fietsen. Besluit u om bij ons een Kreidler fiets te kopen, dan zorgen wij dat deze perfect is afgesteld.

Van Beek Fietsen en Kreidler, een perfecte combinatie:

  • Beiden leveren kwaliteit
  • Altijd de beste service
  • Alle kennis over verschillende modellen is aanwezig

Kreidler fietsen voor een perfecte prijs

In onze showroom laten we u kennis maken met verschillende voordelige Kreidler modellen. Wist u trouwens dat we bij Van Beek Fietsen niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte Kreidler fietsen verkopen? Kom gerust eens langs in een van onze winkels om het aanbod te bekijken.  Meer weten? Neem contact met ons op