De plek om een mountainbike te kopen: Van Beek Fietsen!

U wilt een nieuwe mountainbike kopen? Bij Van Beek Fietsen in Voorthuizen en Hoevelaken staan verschillende experts voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Wat wilt u met uw mountainbike doen en waar moet u bij het kopen dan op letten? Bij Van Beek Fietsen krijgt u antwoord op al uw vragen en kunt u kiezen uit een breed aanbod van gerenommeerde merken.

De juiste keus

Van Beek Fietsen is een ervaren en deskundig rijwielhandelaar. In ons assortiment treft u mountainbikes van Giant, Batavus en Kreidler en bieden we u keus uit zowel nieuwe, als gebruikte fietsen. De gebruikte fietsen zijn volledig gereviseerd en worden altijd rijklaar afgeleverd. Bij ons gaat een mountainbike kopen overigens altijd samen met persoonlijk advies en een goede service en ook bent u verzekerd van een aankoop van hoogwaardige kwaliteit. Onze ervaren en deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen welke mountainbike u gaat kopen.

Een bezoek aan de winkel

Benieuwd welke mountainbikes u bij ons kunt kopen? Deze website geeft u slechts een voorproefje. Kom langs in een van onze winkels en ontdek het complete aanbod. U kunt dan direct even proefrijden voordat u besluit een van de mountainbikes te kopen.Meer weten? Neem contact met ons op