Elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen kom je op steeds meer plekken tegen. Ideaal om bijvoorbeeld met de kinderen op pad te gaan, boodschappen te vervoeren of je hond te vervoeren. Een elektrische bakfiets kopen? Bij Van Beek's Rijwielhandel hebben we een ruim assortiment van de merken Cangoo, Vogue, Batavus en Keewee. Bestel online of kom langs voor een proefrit.

"

Nieuwsgierig naar de mening van onze klanten?

Bekijk de reviews
Weergave volgorde

Er zijn 5 fietsen gevonden:

De voordelen van een e-bike bakfiets

Voor steeds meer mensen is een e-bike bakfiets een perfect alternatief voor de (tweede) auto. Zo'n elektrische bakfiets is lekker duurzaam en stimuleert om te bewegen in de gezonde buitenlucht. En in steden heb je geen last van verkeersdrukte en regels voor auto's met verbrandingsmotoren. Waarheen gaat jouw eerste ritje met de bakfiets?

 

Tweewieler bakfiets of driewieler bakfiets?

Bij de aanschaf van een nieuwe bakfiets heb je veel te kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een bakfiets met twee wielen of een driewieler? Een tweewieler is meestal lichter en stuurt daardoor gemakkelijker, terwijl je met een driewieler een hoger gewicht kunt vervoeren. Vind je het moeilijk om de knoop door te hakken? We adviseren je graag.

 

Wat kost een nieuwe elektrische bakfiets?

De prijs van een nieuwe elektrische bakfiets is afhankelijk van het merk en de uitvoering. Een bakfiets elektrisch kopen? Gemiddeld gezien kun je rekening houden met een bedrag tussen de 2500 en 5000 euro. Een stuk voordeliger dan een auto. Naast nieuwe elektrische bakfietsen bieden we bij Van Beek ook tweedehands bakfietsen aan. Dit aanbod wisselt voortdurend.

 

Proefrit elektrische bakfiets

Wil je uitvinden of een elektrische bakfiets iets voor jou is? Je bent altijd welkom in onze showroom in Voorthuizen voor advies en het bekijken van de verschillende modellen. En natuurlijk kun je ook meteen een vrijblijvende proefrit maken. We beschikken over een ruim terrein waar je ongestoord je testrondjes kunt rijden. 


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue