Noxon kinderfietsen

Fietsplezier staat voorop bij de populaire fietsen van Noxon. Dit Duitse topmerk biedt een uitgebreide collectie fietsen voor kinderen en tieners. Hoogwaardige fietsen met een uitnodigende uitstraling. ´Stap maar op´ is de boodschap van de kleurrijke Noxon fietsen.

"

Nieuwsgierig naar de mening van onze klanten?

Bekijk de reviews

Er zijn 12 fietsen gevonden:

Duizenden fietsen op voorraad

Bij Van Beek vind je het grootste aanbod fietsen van Midden-Nederland. Van kinderfiets tot e-bike, nieuw en gebruikt. We adviseren je graag.

Noxon kinderfietsen

Noxon kinderfietsen vallen op dankzij hun stijlvolle kleuren, stoere designs en opvallende details. Het mooie is: ze zijn er in alle soorten en maten. Leer je peuter fietsen op een Noxon kinderfiets met zijwieltjes, maak je dochter blij met een stijlvolle fiets met bijpassende mand of verras je zoon met een stoere BMX. Noxon maakt het mogelijk.

Fietsen voor tieners

Speciaal voor tieners heeft Noxon een serie hippe tienerfietsen op de markt gebracht. Van alle gemakken voorzien, veilig en natuurlijk een lust voor het oog. Met een tienerfiets van Noxon steel je de show. 

Duitse kwaliteit

Noxon is een merk van Hermann Hartje KG, de Duitse fietsenfabrikant die in meer dan 120 jaar een zeer goede naam heeft opgebouwd. De Noxon fietsen worden met de grootste zorg ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Hoya, op ongeveer een uur rijden van Bremen.

Noxon in de showroom

Wil je de Noxon fietsen met eigen ogen bekijken? Of een proefrit maken? Ze staan voor je klaar in onze showroom in het centraal gelegen Voorthuizen.


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue