Reparatie van Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn steeds populairder. Ze geven u een steuntje in de rug en maken dat u net wat eenvoudiger fietst. Van Beek Fietsen in Voorthuizen biedt u een breed assortiment elektrische fietsen van hoge kwaliteit. Maar ook voor reparatie van uw elektrische fiets kunt u bij ons terecht. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!

De klant is hier nog steeds koning

Van Beek Fietsen vindt persoonlijk advies en goede service erg belangrijk. Bij een goede service hoort uiteraard ook de reparatie van uw elektrische fiets. Al bij de aankoop van uw fiets kunt u kiezen voor een aantal servicepakketten, waarbij het mogelijk is te kiezen voor service en reparatie van uw elektrische fiets tegen een gereduceerd tarief. Kiest u hier niet voor maar is er onverhoopt toch wat aan de hand, dan kunt u ook in dat geval terecht in onze moderne werkplaats. Deskundige monteurs kennen de in en outs van al onze elektrische fietsen en een reparatie is dan ook snel gebeurd.

Reparatie van uw elektrische fiets

Voor het repareren van uw fiets kunt u een afspraak maken of langskomen in een van onze winkels. Tijdens de reparatie van uw elektrische fiets kunt u gebruikmaken van een van onze leenfietsen. Meer weten? Neem contact met ons op