Transportfietsen voor iedereen!

De stoere en robuuste transportfietsen. U ziet ze steeds vaker. Zowel jong, als oud rijdt rond op deze hippe fiets en geniet dagelijks van de vele mogelijkheden. Diverse grote merken hebben een eigen model op de markt gebracht en bij Van Beek Fietsen in Voorthuizen en Hoevelaken vindt u ze bijna allemaal. Kom gerust eens langs om de verschillende transportfietsen te bekijken.

Unieke elementen

Het kenmerkende aan de transportfiets is zijn voordrager. Hierdoor heeft u nog meer ruimte om dingen te vervoeren. Dankzij zijn degelijke frame en elegante ontwerp is het de perfecte fiets voor iedereen die veel gebruik maakt van zijn fiets. De huidige transportfiets oogt misschien wat zwaar, maar dat is hij zeker niet. De meeste transportfietsen zijn erg licht en fietsen zeer gemakkelijk. Bij Van Beek Fietsen kunt u ze vrijblijvend proberen en voorzien we u van persoonlijk advies indien nodig.

Nieuw of gebruikt, altijd de beste service

Van Beek Fietsen biedt ook na de verkoop de service die uw transportfiets nodig heeft. Voor reparaties en onderhoud kunt u altijd bij ons terecht. Wist u trouwens dat we ook een ruim assortiment gebruikte transportfietsen hebben? Kom ze snel bekijken!  



Meer weten? Neem contact met ons op





Deel het met uw vrienden!


Terug



Onze fietsmerken

Batavus
BESV
Bike Fun
Bike fun kids
BSP
Ebike Das Original
Klever
Kreidler
Leaderfox
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado