Van Beek's Rijwielhandel

Van Beek's Rijwielhandel: van e-bike tot tweedehands kinderfiets

Een fiets kopen? Dat kan veilig en gemakkelijk online via deze website. Of kom op bezoek in Voorthuizen bij de grootste showroom van Midden-Nederland. We hebben duizenden fietsen op voorraad. E-bikes, stadsfietsen, kinderfietsen, bakfietsen en heel veel meer. Nieuw en tweedehands. Onze adviseurs helpen je graag en als je wilt kun je meteen opstappen voor een proefrit.


Bekijk ons fietsaanbod
Grootste fietsaanbod van Midden-Nederland Dé e-bike specialist Volop keuze tweedehands

E-bike specialist

Dankzij jarenlange ervaring, ons grote aanbod elektrische fietsen en de samenwerking met bekende A-merken zijn we uitgegroeid tot e-bike specialist. We zijn de grootste e-bike winkel van Midden-Nederland. Vanuit alle provincies weten klanten ons te vinden voor nieuwe en gebruikte e-bikes. Ook het onderhoud nemen we als specialist in elektrische fietsen graag voor onze rekening. Meer weten? Neem contact op of bezoek de showroom.

Tweedehands elektrische fietsen en kinderfietsen

Op zoek naar een tweedehands elektrische fiets? Of een tweedehands kinderfiets? Ons aanbod wisselt voortdurend, maar wij hebben altijd een groot assortiment gebruikte fietsen. De fiets die jij zoekt, staat er ongetwijfeld tussen. Bekijk onze tweedehands fietsen alvast online of kom langs voor een proefrit.Familiebedrijf

Van Beek's Rijwielhandel is een familiebedrijf, opgericht in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De fietsenzaak in Voorthuizen (Gelderland) is eigendom van mede-oprichter Ed van Beek en zijn zoons Henk en Jarno. Met een enthousiast team van fietsspecialisten zijn ze dagelijks druk met de verkoop, reparatie en onderhoud van fietsen.

Showroom en webshop

Een fiets online kopen? Ook dat kan bij Van Beek's Rijwielhandel. Naast de ruime showroom in het centraal gelegen Voorthuizen kun je ook online bij ons shoppen. Dagelijks vinden tientallen klanten hun nieuwe fiets in onze webshop. We adviseren je graag via chat of app. Je ideale fiets gevonden? Je hebt de keuze uit laten bezorgen of afhalen in Voorthuizen. Je auto parkeer je hier gratis voor de deur.

Fiets kopen met korting

Bij een fiets kopen heb je meer te kiezen dan merk en model. Ga je voor de laagste prijs of voor de allerbeste service? Bij ons bepaal je zelf je korting als je een nieuwe fiets koopt. Je hebt de keuze uit meerdere servicepakketten. En natuurlijk is het mogelijk om je oude fiets in te ruilen.

Onze merken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue