Van Beek's Rijwielhandel

Jouw droomfiets staat klaar bij Van Beek´s Rijwielhandel

Fietsen: elke dag een avontuur. De omgeving verkennen onder de stralende zomerzon. Met vrienden op weg naar school. In alle vroegte naar je werk. Of samen met je kind even snel naar de winkel. Welke fietsavonturen ga jij beleven? Fietsplezier begint bij Van Beek´s Rijwielhandel.

Grootste showroom van Midden-Nederland

In Voorthuizen ben je meer dan welkom in de grootste showroom van Midden-Nederland. Je vindt er duizenden fietsen: nieuw en tweedehands. Onze adviseurs helpen je aan een fiets die voldoet aan al jouw wensen. Een proefrit is de ultieme test.

Aantrekkelijke kortingen en servicepakketten

Ga je voor de laagste prijs of voor de allerbeste service? Bij ons bepaal je zelf je korting bij aanschaf van een nieuwe fiets. Bekijk hier onze servicepakketten

Tweedehands elektrische fietsen en kinderfietsen

Op zoek naar een tweedehands elektrische fiets? Of een gebruikte kinderfiets? Wij hebben altijd een groot aanbod. De fiets die jij zoekt, staat er ongetwijfeld tussen.

Een van de beste fietsenwinkels van Nederland

Volgens de ANWB behoort Van Beek´s Rijwielhandel tot de beste rijwielhandels van Nederland. Daar zijn we als familiebedrijf trots op, net als op de mooie klantbeoordelingen. Toch kan het altijd beter. Heb jij tips voor ons? We horen het graag.

 Deel het met uw vrienden!


Onze fietsmerken

Batavus
BESV
Bike Fun
Bike fun kids
BSP
Ebike Das Original
Klever
Kreidler
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Vogue