Fietsenwinkel voor Putten: van e-bike tot tweedehands fiets

Een fiets kopen doe je bij e-bike- en fietsspecialist Van Beek’s Rijwielhandel. Dit kan online via deze website. Of bezoek onze fietsenwinkel met een ruime keuze in e-bikes, stadsfietsen, kinderfietsen, bakfietsen en heel veel meer. Van nieuwe fietsen van bekende A-merken tot tweedehands fietsen. In de winkel helpen onze fietsspecialisten je graag met een professioneel advies. En voor aankoop heb je altijd de mogelijkheid voor een proefrit op ons oefenterrein bij de fietsenwinkel.


Bekijk ons fietsaanbod
Grootste fietsaanbod van Midden-Nederland Dé e-bike specialist Volop keuze tweedehands

Grootste aanbod e-bikes van Putten en omstreken

De fietsenwinkel in Voorthuizen biedt een voorraad van honderden fietsen. Als e-bikespecialist heeft Van Beek een ruim assortiment elektrische fietsen van bekende A-merken zoals Sparta, Batavus en Qwic. Ook heb je volop keuze uit tweedehands elektrische fietsen. Zo kun je altijd een e-bike vinden die past bij jouw budget en wensen. Ook het onderhoud nemen we als specialist in elektrische fietsen graag voor onze rekening. Meer weten? Neem contact op of bezoek de showroom.

Putten koopt tweedehands fietsen en kinderfietsen bij Van Beek

Op zoek naar een tweedehands fiets of een kinderfiets? Ons aanbod tweedehands fietsen en kinderfietsen wisselt voortdurend, maar het assortiment gebruikte fietsen en kinderfietsen is altijd groot. Al veel inwoners van Putten weten onze fietsenwinkel te vinden. Binnen 10 minuten ben je met de auto al vanuit Putten bij Van Beek in Voorthuizen. Of maak er een mooie fietstocht van.

Putten koopt e-bikes, tweedehands fietsen, kinderfietsen en nieuwe fietsmodellen bij Van Beek

Familiebedrijf voor nieuwe fietsen actief in Putten

Van Beek's Rijwielhandel is als familiebedrijf al tientallen jaren actief. Met passie en kennis van fietsen zijn eigenaren Ed, Henk en Jarno van Beek terecht de fietsspecialist van Midden Nederland. Ook veel klanten uit Putten gaan graag naar Van Beek, waar het assortiment nieuwe fietsen continu wordt aangevuld met de nieuwste modellen.

Showroom dicht bij Putten en webshop

Een fiets online kopen? Geen probleem. In de webshop heb je volop keuze uit tientallen fietsen. Van e-bike tot kinderfiets. Van Beek’s Rijwielhandel biedt uitgebreide garantie. Ook is het mogelijk om online een proefrit te boeken. Dagelijks vinden tientallen klanten hun nieuwe fiets in onze webshop. En heb je tijdens het bestelproces een vraag? Stel deze gerust via chat of app.

Putten: koop een fiets met korting

Wie een fiets koopt bij Van Beek, heeft meer te kiezen dan merk en model. In de fietsenwinkel of online bepaal je zelf de korting als je een nieuwe fiets koopt. Je hebt namelijk de keuze uit meerdere servicepakketten. Ga je voor de laagste prijs of voor een topservice? Online zie je direct jouw voordeel. Wil je meer korting? Ruil dan je oude fiets om in onze winkel.

Onze merken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue