Fiets lease werknemer

Fiets van de zaak: minimaal 25% korting op je droomfiets

Zie jij jezelf al rijden op een splinternieuwe ebike van de zaak? Als je deze fiets via je werkgever aanschaft (zakelijk fiets lease) bij Van Beek's Rijwielhandel in Voorthuizen bespaar je minimaal 25 procent op de aankoopprijs. En dat zonder dat het je werkgever geld hoeft te kosten.

 

Voordelen fietsplan lease

✅ Minimaal 25% korting op je droomfiets

✅ Inclusief onderhoud en verzekering

✅ Kies je favoriete fiets

 

Minimaal 25% korting op je droomfiets
Bij zakelijk fiets lease betaal je 36 maanden een bijdrage voor je droomfiets. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van de bijdrage van je werkgever en de aanschafwaarde van de fiets, maar varieert van ongeveer 10 tot 75 euro. Omgerekend bespaar je minimaal 25% in vergelijking met kopen. Bijkomend voordeel is dat je niet in één keer een grote uitgave hoeft te doen voor je fiets.

 

Leasefiets inclusief onderhoud en verzekering
Met een fiets van de zaak ga je altijd zonder zorgen op pad. Je leasefiets is inclusief onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp.


Kies je favoriete fiets

Het fietsplan biedt jou de keuze uit heel veel verschillende fietsen. Bij Van Beek's Rijwielhandel vind je het grootste fietsaanbod van Midden-Nederland. Van e-bike tot stadsfiets en van bakfiets tot speed pedelec. Van allerlei verschillende merken. Jouw droomfiets staat hier ongetwijfeld tussen. Na deskundig advies in de showroom is het tijd voor een proefrit.

 

Van Beek's Rijwielhandel werkt voor een fiets van de zaak samen met NFP Fietslease en Lease a bike

 

Meestgestelde vragen


M'n werkgever wil mij een fiets van de zaak aanbieden. Hoe gaat dat in z'n werk?
Als je werkgever contact opneemt met Van Beek's Rijwielhandel komen we langs voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen meer over zakelijk fiets lease en maken met een handige rekentool direct inzichtelijk wat het fietsplan jouw werkgever oplevert. Indien gewenst kunnen we daarna direct aanmelden en starten. Heb je liever dat wij je werkgever benaderen? Neem dan contact met ons op.

 

Hoe kan het dat zakelijk fiets lease mijn werkgever geen geld kost?

In het fietsplan kan je werkgever de aanschafwaarde van de elektrische fiets en de maandelijkse leasekosten (inclusief onderhoud, service en verzekering) aftrekken van je bruto salaris. De maandelijkse besparing op de sociale lasten die dit oplevert, kan je werkgever investeren in jouw lease fiets. Op die manier is de fiets van de zaak kostenneutraal voor je werkgevers. Bedrijven kunnen er ook voor kiezen om extra bij te dragen, waardoor jij maandelijks nóg minder betaalt voor je fiets.

 

Krijg ik nog een kilometervergoeding?

Op dagen dat je geen gebruik maakt van je leasefiets voor woon-werkverkeer heb je gewoon recht op de onbelaste kilometervergoeding. Als je op de leasefiets naar je werk komt, mag je werkgever die vergoeding niet uitkeren.

 

Het fietsplan loopt 36 maanden. Wat gebeurt er daarna met de fiets?
Na een periode van 36 maanden krijg je de mogelijkheid om de fiets over te nemen. Als er geen interesse is, nemen wij de fiets kosteloos terug.