Extra garantie

Extra garantie

 

Elektrische fietsen koop je om jaren van te genieten daarom bieden enkele fabrikanten op bepaalde type fietsen verlenging van de garantie aan. Zodat je zorgeloos kilometers kunt gaan maken. De voorwaarden van deze garanties zijn per merk verschillend daarom vind je hieronder een korte uitleg per merk!

 

Extra garantie Batavus en Sparta

Bij de merken Batavus en Sparta wordt de extra garantie “EzyRider” genoemd.

GARANTIE OP DE HELE E-BIKE

Alle mechanische en elektrische onderdelen van je e-bike vallen onder het EzyRider garantieplan (slijtagedelen uitgezonderd)*. Indien er een onderdeel van je e-bike kapot gaat door een materiaal- of constructiefout, wordt je e-bike kosteloos gerepareerd. Je hoeft dan niets te betalen voor de gebruikte onderdelen of voor de arbeid. Het EzyRider Garantieplan kan alleen afgesloten worden in Nederland.

OOK GARANTIE OP DE BATTERIJ

De batterij is één van de belangrijkste onderdelen van je e-bike. Daarom valt een defect van de batterij vanzelfsprekend ook onder het EzyRider Garantieplan.

ONDERHOUD

Iedere e-bike heeft onderhoud nodig. Om het EzyRider Garantieplan in stand te houden, is het van belang om je e-bike goed te onderhouden. We vragen je dan ook om de e-bike ieder jaar, of iedere 2000 kilometer (wat zich eerder voordoet) voor regulier onderhoud aan te bieden in onze werkplaats. U kunt hiervoor telefonisch of online een afspraak voor maken.
Je kunt deze garantieverzekering heel eenvoudig afsluiten bij je eigen rijwielspecialist voor slechts €189. Daarmee trap je vijf jaar zonder onvoorziene kosten. Heel zorgeloos, heel Ezy.

Klik hier voor de voorwaarden

 

Extra garantie Gazelle

Met de elektrische systemen, Panasonic en Impulse, beleef je jarenlang fietsplezier. Op alle elektrische fietsen met deze systemen kan je nu de standaard garantie van twee jaar verlengen met nog twee jaar. Je krijgt op alle elektrische onderdelen dan vier jaar garantie! Lees hieronder alles over Gazelle Verlengde Garantie!

Eenvoudig afsluiten

De verlengde garantie kun je eenvoudig afsluiten bij jouw Gazelle-dealer bij het afhalen van de fiets. Voor € 99 krijg op onze fietsen met Panasonic systeem nóg twee jaar garantie! Bij onze fietsen met Impulse systeem betaal je € 129. Je ontvangt bij het afsluiten dan, naast jouw nieuwe elektrische Gazelle, het aankoopbewijs en een garantiebewijs voor de Verlengde Garantie. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw nieuwe Gazelle. Vraag ernaar in de winkel!

Klik hier voor de voorwaardenTerugDeel het met uw vrienden!


Onze fietsmerken

Batavus
BSP
Dolly
Gazelle
Klever
Kreidler
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Victoria