Extra garantie

Extra garantie op je E-Bike

Elektrische fietsen koop je om jaren van te genieten daarom bieden wij op bijna alle elektrische fietsen verlenging van de garantie aan zodat je zorgeloos kilometers kunt gaan maken. De voorwaarden van deze garanties zijn per merk verschillend, daarom vind je hieronder een korte uitleg per merk!

 

3 Jaar extra garantie Batavus en Sparta.

Bij de merken Batavus en Sparta wordt de extra garantie “EzyRider” genoemd.

GARANTIE OP DE HELE E-BIKE

Alle mechanische en elektrische onderdelen van je e-bike vallen onder het EzyRider garantieplan (slijtagedelen uitgezonderd)*. Indien er een onderdeel van je e-bike kapot gaat door een materiaal- of constructiefout, wordt je e-bike kosteloos gerepareerd. Je hoeft dan niets te betalen voor de gebruikte onderdelen of voor de arbeid. Het EzyRider Garantieplan kan alleen afgesloten worden in Nederland.

OOK GARANTIE OP DE BATTERIJ

De batterij is één van de belangrijkste onderdelen van je e-bike. Daarom valt een defect van de batterij vanzelfsprekend ook onder het EzyRider Garantieplan.

ONDERHOUD

Iedere e-bike heeft onderhoud nodig. Om het EzyRider Garantieplan in stand te houden, is het van belang om je e-bike goed te onderhouden. We vragen je dan ook om de e-bike ieder jaar, of iedere 2000 kilometer (wat zich eerder voordoet) voor regulier onderhoud aan te bieden in onze werkplaats. U kunt hiervoor telefonisch of online een afspraak maken.
Je kunt deze garantieverzekering heel eenvoudig afsluiten bij van Beek's Rijwielhandel voor slechts €159. Daarmee trap je vijf jaar zonder onvoorziene kosten. Heel zorgeloos, heel Ezy.

Klik hier voor de voorwaarden