Servicepakketten

Bepaal zelf je korting / servicepakket

Ga je voor de allerlaagste prijs? Of hecht je meer waarde aan service en onderhoud? Bij Van Beek´s Rijwielhandel kun je alle kanten op bij aanschaf van een nieuwe fiets. Welk servicepakket kies jij?

 

Zilver

Je ontvangt 10% korting op de adviesverkoopprijs. De fiets wordt rijklaar afgemonteerd. De eerste servicebeurt ontvang je tegen een gereduceerde prijs. De fiets wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Inruil van je oude fiets is niet mogelijk. Op de gekozen accessoires ontvangt u een korting van 5%. Deze accessoires monteren we tegen een gereduceerde prijs.

 

Goud

Wie voor maximaal fietsplezier wil gaan en volledig ontzorgd wil worden, gaat voor goud.  Bij dit servicepakket is inruil van je oude fiets mogelijk. Heb je niets in te ruilen? In dat geval ontvang je van ons een tegoedbon van 5% van de aanschafwaarde van de fiets.

Net als bij zilver wordt je fiets geheel rijklaar afgeleverd.

Bij het gouden servicepakket is de eerste servicebeurt gratis en de tweede servicebeurt voeren we uit tegen een gereduceerde prijs. Uiteraard is de fiets voorzien van twee jaar garantie inclusief montage. Onze nazorg en service is hier maximaal.

Andere voordelen:

  • 10% korting op accessoires
  • Gratis montage accessoires
  • Zadel omruilgarantie.
TerugDeel het met uw vrienden!


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Kreidler
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue