Servicepakketten

Bepaal zelf je korting / servicepakket

Ga je voor de allerlaagste prijs? Of hecht je meer waarde aan service en onderhoud? Bij Van Beek´s Rijwielhandel kun je alle kanten op bij aanschaf van een nieuwe fiets. Welk servicepakket kies jij?

 

Servicepakket Zilver

Je ontvangt 10% korting op de adviesverkoopprijs. De fiets wordt rijklaar afgeleverd. De eerste servicebeurt ontvang je tegen een gereduceerde prijs. De fiets wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Inruil van je oude fiets is niet mogelijk. Op de gekozen accessoires ontvang je een korting van 5%. Deze accessoires monteren we tegen een gereduceerde prijs.

 

Servicepakket Goud

Wie voor maximaal fietsplezier wil gaan en volledig ontzorgd wil worden, gaat voor goud.  Bij dit servicepakket is inruil van je oude fiets mogelijk. Heb je niets in te ruilen? In dat geval ontvang je van ons een tegoedbon van 5% van de aanschafwaarde van de fiets. Net als bij zilver wordt je fiets geheel rijklaar afgeleverd.

Bij servicepakket Goud is de eerste servicebeurt gratis en de tweede servicebeurt voeren we uit tegen een gereduceerde prijs. Uiteraard is de fiets voorzien van twee jaar garantie inclusief montage. Profiteer van onze service bij pakket Goud.

 

Andere voordelen:

  • 10% korting op accessoires
  • Gratis montage accessoires
  • Zadel omruilgarantie