Van Raam aangepaste fietsen

Aangepaste fietsen zijn er speciaal voor ouderen of mensen met een beperking. Kunt of durft u niet meer op een standaard tweewieler fietsen? Speciale fietsen bieden extra veiligheid en comfort. Denk aan een elektrische driewieler voor volwassenen, een duofiets of een elektrische fiets met lage instap. Bij Van Beek's Rijwielhandel in Voorthuizen (Gelderland) zijn we dealer van de aangepaste fietsen van Van Raam.

"

Nieuwsgierig naar de mening van onze klanten?

Bekijk de reviews

Er zijn 3 fietsen gevonden:

Waarom een aangepaste fiets?

Aangepaste fietsen zijn er speciaal voor mensen die ook op hogere leeftijd of ondanks hun beperking lekker willen blijven fietsen. Fietsen is immers gezond en heerlijke ontspanning. Als een gewone fiets niet meer voldoet, biedt een speciale fiets extra mogelijkheden. Aangepaste fietsen zijn bijvoorbeeld populair bij ouderen en mensen met reuma of andere aandoeningen.

   

Welke soorten aangepaste fietsen?

U kunt bij ons terecht voor een driewielfiets, lage instapfiets, duofiets, scootmobielfiets, rolstoelfiets, tandem, transportfiets en meer. Het complete assortiment van Van Raam is bij ons verkrijgbaar.

 

Wordt mijn aangepaste fiets vergoed?

In sommige gevallen kunt u een vergoeding van de gemeente of landelijke overheid krijgen bij de aanschaf van een duofiets, driewieler voor volwassenen of andere speciale fiets. Als u zelfstandig woont, kan dat mogelijk via het Persoons Gebonden Budget (PGB) dat voortvloeit uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Woont u in een verpleeghuis of instelling? Dan biedt de Wet Langdurige Zorg (WLZ) mogelijk een oplossing. Meer informatie over vergoedingen vindt u hier
 

Maak een proefrit

Een proefrit maken op een duofiets, elektrische driewieler of lage instapfiets? Dat kan. Het buitenterrein bij onze showroom in Voorthuizen biedt alle ruimte om de aangepaste fiets veilig en in alle rust te proberen.

 

Van Raam aangepaste fietsen

Van Raam is een bekende Nederlandse fabrikant van aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De fietsen worden gemaakt in de fabriek in de Achterhoek. Van Raam beschikt over een ruime collectie modellen aangepaste fietsen, die volledig worden afgestemd op de specifieke wensen van de individuele fietser.

 


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue