Moederfietsen

Moederfietsen zijn speciaal ontwikkeld om samen met kinderen te genieten op de fiets. Erg geschikt voor een heerlijke fietstocht door de natuur. Of bijvoorbeeld om samen met je kids de dagelijkse boodschappen te doen. Bij Van Beek´s Rijwielhandel vind je een groot aanbod nieuwe en tweedehands moederfietsen. Met bijpassende zitjes en accessoires.

"

Nieuwsgierig naar de mening van onze klanten?

Bekijk de reviews
Weergave volgorde

Er zijn 4 fietsen gevonden:

Moederfiets: extra comfort en veiligheid

Elke moeder wil het beste voor haar kind. Daarom is een moederfiets standaard voorzien van een lage instap, extra ruimte tussen zadel en stuur, een stuurslot en een dubbele standaard. En dan hebben we het nog niet eens over de extra grote bagagedrager en buggydrager. Een moederfiets biedt alles wat je als moeder nodig hebt.

Welke moederfiets kies jij?

Smaken verschillen. Gelukkig hebben we bij Van Beek een enorm aanbod moederfietsen. In onze showroom vind je bijvoorbeeld moederfietsen van topmerken als Sparta, Batavus en BSP. Gewone fietsen, maar ook elektrische moederfietsen. Uiteraard kun je meteen een proefritje maken. Hoe ziet jouw perfecte moederfiets eruit?

Tweedehands moederfietsen

Op zoek naar een tweedehands moederfiets? Wij hebben altijd een groot aanbod tweedehands moederfietsen en overjarige modellen. Een veilige moederfiets voor een nóg lagere prijs. Bekijk snel ons huidige aanbod tweedehands moederfietsen.


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Batavus
BESV
Bike Fun
BSP
Ebike Das Original
Klever
Loekie
Noxon
Qwic
Sparta
Tornado
Van Raam
Vogue